Wordless Collaboration

The story of the project’s origins is shrouded in mystery, but what is known is that, because the residents couldn’t decide on what they wanted to build, they made three rules. The first was that, not only would they build without any plan or blueprint, they would not discuss the direction of the project at all. Second, when they were on the building site, no one was allowed to speak — at all. Third, the building would never be completed, because anyone at any point could decide to take it in a new direction.

Read more

Source : Polis 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s